Populární Příspěvky

Redakce Choice - 2019

Před a po: Renovovaný sklad v Brooklynu

Anonim

Když Mihalis našel tento sklad řeziva, byl to nahý a syrový. Staré dřevěné dveře musely jít. Podlaha byla nedokončená Prostor byl tmavý. Velmi užitečný, Mihalis vzal tuto výzvu a přeměnil tento nudný Brooklynský prostor na klidný den.

Prohlídka domu → Amandine & Mihalis Quirky Renovovaný Brooklyn Warehouse

Změnil staré dveře do automatických dveří, namaloval podlahu a stěny a postavil plovoucí police.

Mezipatra v zadní části už byla. Potřeboval jen trochu představivosti a trpělivosti.

Zadní část prostoru byla přeměněna na ložnice a budoár. Rostliny dodávají starému skladu spoustu života, zatímco uliční nálezy a bricolage pracují s jejich kouzlem.

Prohlídka domu → Amandine & Mihalis Quirky Renovovaný Brooklyn Warehouse